De ervaring van Steven D.

 • Top! Vakwerk!

  Top! Vakwerk! En zo fijn dat deze chiropractor kon uitleggen waar mijn klachten vandaan kwamen en wat ik naast de behandelingen zelf kan doen ter preventie. Ik was na enkele behandelingen eindelijk van jarenlange chronische pijnklachten en beperkingen af!!! Na een ongeluk is de chiropractor zelfs naar mij toegekomen, omdat het andersom niet ging. Bijzonder dankbaar voor deze betrokkenheid en vakkundige begeleiding tijdens mijn herstel! De chiropractor en zijn team hebben hart voor de mens en zijn erg deskundig!

  Steven D.
 • 5 Sterren

  Aanrader

  Supercharge Studio
 • Van harte aan te bevelen!

  Chiropractie XL is de beste praktijk van Nederland! Chiropractie heeft mij mijn leven teruggegeven na een ernstig ongeluk. Chiropractor Dr. Steven Excell is zeer professioneel en deskundig, met hart voor de mens. Daarnaast een prachtige praktijkruimte met veel faciliteiten. Ik kan u Chiropractie XL dan ook van harte aanbevelen!

  Roos vd B.
 • Een nieuwe dimensie van Well-being

  Ik ervaar de behandelingen van dr. Steven Excell zeer bekwaam en laat me dan ook minstens 1x per maand behandelen. Er is in mijn verleden niemand geweest die mijn lichaam zo snel kan corrigeren en de energie stroomt daarna weer optimaal.

  Michael V.
 • Woorden schieten te kort om de ervaring in woorden uit te drukken..

  Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen; Dr. Steven is ongelooflijk! Zeldzaam bekwaam, professioneel en bovendien erg vriendelijk. Iedereen die iets anders beweert klinkt mij als ongeloofwaardig in de oren.

  Robbin M.
 • Top Bovenkant

  Aanrader

  Candied van de V.
 • Vakkundige chiropractor op de hoogte

  Vakkundige chiropractor op de hoogte van de laatste technieken uit Amerika. Hij weet de oorzaak van het probleem binnen no time te vinden en mijn hoofdpijn en rugpijn was binnen enkele behandelingen verdwenen.

  Ro H.
 • Ik kan u deze behandelmethode zeer aanbevelen!

  De behandelingen van Dr Steven hebben mij in 2014 van een jarenlang bestaande migraine afgeholpen. Dit betekende dat ik me niet meer met regelmaat een dag of wat ziek hoefde te melden.

  Margreet H.
 • Top! Vakwerk!

  Top! Vakwerk! En zo fijn dat deze chiropractor kon uitleggen waar mijn klachten vandaan kwamen en wat ik naast de behandelingen zelf kan doen ter preventie. Ik was na enkele behandelingen eindelijk van jarenlange chronische pijnklachten en beperkingen af!!!

  Steven D.
 • Na 1 behandeling ben ik al van mijn klachten af!

  Na 1 behandeling ben ik al van mijn klachten af! De consultatie en de handvatting kwam als zeer professioneel op mij over. Binnenkort weer eens terug voor een checkup.

  Roelof W.
 • The Chronic pain of my back always get less after his adjustments.

  Ik ben al bijna 10 jaar klant van Steve Chiro XL en heel blij met zijn aanpassingen. Mijn leven zou niet hetzelfde zijn als ik deze man niet zou ontmoeten. De chronische pijn van mijn rug wordt altijd minder na zijn aanpassingen. =

  Haken Y.
 • Een zeer vakkundig chiropractor!

  Dr. Steven is een zeer vakkundig chiropractor die in korte tijd precies heeft doorgrond waar de klachten vandaan komen en daar doeltreffend en zeer effectief op handelt. Chiropractie is niet alleen zijn werk, het is ook zijn passie en dat is duidelijk te merken!

  Anneke K.