De ervaring van Robbin M.

 • Woorden schieten te kort om de ervaring in woorden uit te drukken..

  Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen; Dr. Steven is ongelooflijk! Zeldzaam bekwaam, professioneel en bovendien erg vriendelijk. Iedereen die iets anders beweert klinkt mij als ongeloofwaardig in de oren. Ik heb in 2004 een ernstig auto-ongeluk gehad, waarbij ik een wiplash en een dubbele wervel fractuur opgelopen heb. Sindsdien heb ik altijd, 24/7, erg veel last van mijn nek, rug, schouders, brainfog, etc. Ik ben bij een waslijst aan artsen, specialisten, therapeuten geweest, in zowel het reguliere als alternatieve circuit; orthopeden, fysio’s, manueel therapeuten, dry-needling, ortho manueel arts, natuurarts, orthomoleculair therapeut, andere chiropractors, etc, etc, etc..

  Maar niemand heeft mijn klachten goed kunnen diagnostiseren, laat staan verhelpen of verlichten. Uiteindelijk ben ik op de pijnpoli beland, maar zelfs dat hielp niet. Recent ben ik bij Dr. Steven terechtgekomen. En wat een blessing is dat! Zeer vriendelijk ontvangen, een scan om de spierspanning in de wervelkolom in beeld te brengen en een goede uitleg door middel van een presentatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Erg verhelderend! Daarna ben ik de behandeling ondergaan; hoopvol, beetje zenuwachtig en eerlijk gezegd ook een tikkeltje sceptisch, aangezien ik al zoveel behandelingen, zonder resultaat, ben ondergaan. Dr. Steven stelt je erg op je gemak. Hij heeft een aantal manipulaties uitgevoerd, waaronder de ‘Y-strap’ en ‘Cranial Facial Release’.

  Woorden schieten te kort om de ervaring in woorden uit te drukken.. De behandeling heeft mijn nek, rug en schedel gecorrigeerd, welke letterlijk 16 jaar in de kreukels hebben gezeten. Ik had direct veel meer beweeglijkheid in mijn nek en rug terug en mijn brainfog was verdwenen. Het leek letterlijk alsof mijn ogen opnieuw open gingen. Ik wil niet beweren dat dit een ‘quick fix’ is en dat alles nu in één keer is opgelost, maar wat ik wel kan zeggen is dat het na één behandeling veel beter met me gaat en ik door dr. Steven mijn geloof in genezing en klachtenvrij worden terug heb gevonden. Ik ben dr. Steven eeuwig dankbaar en kan hem aan iedereen met wiplash-achtige klachten aanbevelen.

  Robbin M.
 • 5 Sterren

  Aanrader

  Supercharge Studio
 • Van harte aan te bevelen!

  Chiropractie XL is de beste praktijk van Nederland! Chiropractie heeft mij mijn leven teruggegeven na een ernstig ongeluk. Chiropractor Dr. Steven Excell is zeer professioneel en deskundig, met hart voor de mens. Daarnaast een prachtige praktijkruimte met veel faciliteiten. Ik kan u Chiropractie XL dan ook van harte aanbevelen!

  Roos vd B.
 • Een nieuwe dimensie van Well-being

  Ik ervaar de behandelingen van dr. Steven Excell zeer bekwaam en laat me dan ook minstens 1x per maand behandelen. Er is in mijn verleden niemand geweest die mijn lichaam zo snel kan corrigeren en de energie stroomt daarna weer optimaal.

  Michael V.
 • Woorden schieten te kort om de ervaring in woorden uit te drukken..

  Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen; Dr. Steven is ongelooflijk! Zeldzaam bekwaam, professioneel en bovendien erg vriendelijk. Iedereen die iets anders beweert klinkt mij als ongeloofwaardig in de oren.

  Robbin M.
 • Top Bovenkant

  Aanrader

  Candied van de V.
 • Vakkundige chiropractor op de hoogte

  Vakkundige chiropractor op de hoogte van de laatste technieken uit Amerika. Hij weet de oorzaak van het probleem binnen no time te vinden en mijn hoofdpijn en rugpijn was binnen enkele behandelingen verdwenen.

  Ro H.
 • Ik kan u deze behandelmethode zeer aanbevelen!

  De behandelingen van Dr Steven hebben mij in 2014 van een jarenlang bestaande migraine afgeholpen. Dit betekende dat ik me niet meer met regelmaat een dag of wat ziek hoefde te melden.

  Margreet H.
 • Top! Vakwerk!

  Top! Vakwerk! En zo fijn dat deze chiropractor kon uitleggen waar mijn klachten vandaan kwamen en wat ik naast de behandelingen zelf kan doen ter preventie. Ik was na enkele behandelingen eindelijk van jarenlange chronische pijnklachten en beperkingen af!!!

  Steven D.
 • Na 1 behandeling ben ik al van mijn klachten af!

  Na 1 behandeling ben ik al van mijn klachten af! De consultatie en de handvatting kwam als zeer professioneel op mij over. Binnenkort weer eens terug voor een checkup.

  Roelof W.
 • The Chronic pain of my back always get less after his adjustments.

  Ik ben al bijna 10 jaar klant van Steve Chiro XL en heel blij met zijn aanpassingen. Mijn leven zou niet hetzelfde zijn als ik deze man niet zou ontmoeten. De chronische pijn van mijn rug wordt altijd minder na zijn aanpassingen. =

  Haken Y.
 • Een zeer vakkundig chiropractor!

  Dr. Steven is een zeer vakkundig chiropractor die in korte tijd precies heeft doorgrond waar de klachten vandaan komen en daar doeltreffend en zeer effectief op handelt. Chiropractie is niet alleen zijn werk, het is ook zijn passie en dat is duidelijk te merken!

  Anneke K.