Project Description

Wat is een Subluxatie?

Er is sprake van een subluxatie (oftewel zenuwblokkade) als één of meerdere wervels uit uw wervelkolom verschuiven en niet meer in de goede stand staan. Dit creëert drukpunten op het ruggenmerg of de zenuwen, waardoor het lichaam niet meer goed kan functioneren.

Hoe tast een subluxatie mijn lichaam aan?

Uw zenuwstelsel beheerst alle functies van uw lichaam. Als de signalen niet goed verzonden worden, dan kunnen deze functies niet optimaal werken. Subluxaties worden ook wel de Stille Doder genoemd, aangezien blokkades vaak geen symptomen vertonen tot het te laat is en er al veel schade is, pijn, misselijkheid en ziekte.

“Wervel subluxaties kunnen overal op de wervelkolom ontstaan en in alle soorten en maten. Zelfs al is de blokkade zo klein dat het het ruggenmerg niet beïnvloedt, kan de blokkade nog steeds de zenuwen die vanuit het foramen komen, heftig storen.”

dr. James Wooddersee(Neurochirurg)

Het foramen is een opening in het lichaam van mensen of dieren waar meestal spieren, zenuwen, aders of andere weefsels door lopen om het ene deel van het lichaam te verbinden met een ander deel.

Subluxaite feit:

18% van alle zenuwen in het menselijke lichaam zijn gemaakt om pijn te laten voelen als een bepaalde zenuw wordt bekneld. De overige 82% laten geen pijn voelen. Dit betekent dat u een zenuwblokkade (subluxatie) kunt hebben zonder het te weten.

  Tarieven ChiropractieXL:

Eerste consult:
scan en behandeling
€ 75
Vervolgconsult:
behandeling
€ 45
Re-Scan € 20
Het is ook mogelijk om een kortings­pakket aan te schaffen. In dat geval betaalt u vooraf het gehele bedrag en ontvangt u een aanzien­lijke korting op de chiro­practische correcties.
Klik hier voor meer informatie.
  De meeste Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden Chiropractie, mits aanvullend verzekerd.

  Openingstijden

Maandag 8.30 ‑ 12 · 16 ‑ 19 uur
Dinsdag 8.30 ‑ 12 uur
Woensdag 8.30 ‑ 12 · 16 ‑ 19 uur
Donderdag 10 ‑ 12 · 16 ‑ 19 uur
Vrijdag 8.30 ‑ 12 uur

  Bel 072 743 63 51

  LOCATIE

Maak nu online een afspraak

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd.

AFSPRAAK MAKEN

Andere aandoeningen waar chiropractie erg goed voor is:

Andere aandoeningen waar chiropractie erg goed voor is:

CONTACTINFORMATIE

  • ChiropractieXL
    Kerkweg 2c
    1906 AW  Limmen
  • (072) 743 63 51
  • info@chiropractiexl.nl

menu