Speciale Aanbieding

Nu hebben we een speciale aanbieding voor nieuwe patiënten voor € 48

Dis it wat je krijgt:

Dit alles voor € 48 ipv 90

Dit is wat onze cliënten zeggen!

Roos van der Blom
Roos van der Blom
Read More
Chiropractie XL is de beste praktijk van Nederland! Chiropractie heeft mij mijn leven teruggegeven na en ernstig ongeluk. Chiropractor Dr. Steven Excell is zeer professioneel en deskundig, met hart voor de mens. Daaraast een prachtige praktijkruimte met veel faciliteiten. Ik kan u Chiropractie XL dan ok van harte aanbevelen!
Michael Verhaar
Michael Verhaar
Read More
Ik ervaar de behandelingen van dr. Steven Excell zeer bekwaam en laat me dan ook minstens 1x per maand behandelen. Er is in mijn verleden niemand geweest die mijn lichaam zo snel kan corrigeren en de energie stroomt daarna weer optimaal. Tevens is Steven en expert op het gebied van Cranial Facial Release en dit heeft voor mi een hele nieuwe dimensie van Well-being geopend. Ik adviseer veel van mijn klanten bij Chiropractie XI langs te gaan.
Lisa Eringa
Lisa Eringa
Read More
Altijd vrolijk, geeft veel persoonlike aandacht. Beantwoordt vragen op en manier die makkelijk te begnipen zin.
Robbin Morsink
Robbin Morsink
Read More
Laat ik mar gelijk met de deur in huis vallen; Dr. Steven is ongelooflijk! Zeldzaam bekwaam, professioneel en bovendien erg viendelik. ledereen die lets anders beweert klinkt mij als ongeloofwaardig in de oren. Ik heb in 2004 en ernstig auto-ongeluk gehad, waarbij ik en wiplash en en dubbele wervel fractuur opgelopen heb. Sindsdien heb ik altijd, 24/7, erg veel last van mijn nek, rug, schouders, brainfog, etc. Ik ben bij een waslist aan artsen, specialisten, therapeuten geweest, in zowel het reguliere ais alternatieve circuit; orthopeden, fysio's, manueel therapeuten, dry-needling, ortho manueel arts, natuurarts, orthomoleculair therapeut, andere chiropractors, etc, etc, etc.. Maar niemand heeft min klachten goed kunnen diagnostiseren, laat staan verhelpen of verlichten. Uiteindelijk ben ik o de pijnpoli beland, mar zelfs dat hielp niet. Recent ben ik bij Dr. Steven terechtgekomen. En wat en blessing is dat! Zeer viendelik ontvangen, een scan om de spierspanning in de wervelkolom in beeld te brengen en en goede uitleg door middel van en presentatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Erg verhelderend!
Previous
Next

Boek hieronder je afspraak

We bellen je zo snel mogelijk om je afspraak in te plannen