Last van nek- of rugpijn? Chiropractie kan helpen!

Maak een afspraak

Chiropractie XL helpt al ruim 20 jaar mensen met nek- en rug­pijn. De chiropractische behandeling kan uitkomst bieden bij pijn en bewegings­beperking door de pijn. Door het pijn­loos in balans brengen en corrigeren van de nek- en ruggen­wervels, nemen de druk op zenuwen en overmatige spanning van diepe skeletspieren af. Dit kan het verschil maken tussen een leven met pijn, ongemak en beperkingen of een leven vol vitaliteit, de vrijheid om goed te kunnen bewegen en mogelijkheden.

Nek- en rugklachten hangen vaak nauw met elkaar samen. Wanneer uw lichaam gecorrigeerd wordt, helpt dat de gehele wervelkolom weer in balans komen. De nek en onderrug kunnen voor elkaar gaan compenseren. Zo is het belangrijk om bij nekklachten naar de hele wervelkolom te kijken.

Nek- en rugpijn behandelen met chiropractie afbeelding 1

Waarom Chiropractie XL bij nek- en rugklachten?

  • De specialist binnen chiropractie op het gebied van nek- en rugklachten!
  • Geen lange wachtlijsten.
  • AGB en DCF geregistreerd.
  • Zorgplan op maat.
  • Advies m.b.t. preventieve zorg.
  • Patiënten ervaren doorgaans snel verlichting van hun klachten.
  • Wij hebben honderden patiënten van hun nek- en rugklachten afgeholpen.
  • Dr. Steven Excell heeft ruim 26 jaar ervaring en heeft diverse specialisaties gedaan.
Nek- en rugpijn behandelen met chiropractie afbeelding 2

Chiropractie bij Chronische nek- en rugklachten

Wanneer nek- of rugklachten gedurende 3 maanden aanwezig zijn, wordt er gesproken van chronische klachten. Deze klachten kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals overbelasting, een verkeerde houding of stress. Wanneer wij de opgebouwde spanning kunnen laten afvloeien, kan chiropractie als weldaad voor je lichaam voelen.

Bij Chiropractie XL kijken we naar de oorzaken van de onderliggende disbalans en leggen wij de focus op een zo optimaal mogelijk herstel. Wanneer de oorzaken zijn gevonden, worden de zenuwblokkades in de wervelkolom opgeheven, waardoor chronische klanten vaak kunnen worden verlicht of soms zelfs helemaal worden verholpen.

Nek- en rugpijn behandelen met chiropractie afbeelding 1

Dr. Steven Excell D.C.

Dr. Steven Excell (D.C.) zet zich in om mensen met (chronische) klachten die hun oorsprong vinden in de wervelkolom, het zenuwstelsel, de spieren en gewrichten middels chiropractie te behandelen. Na zijn universitaire opleiding aan Life University in Atlanta (in de Verenigde Staten) heeft hij nog diverse specialisaties doorlopen, onder andere in hoog cervicale (nek) problematiek en Cranial Facial Release behandeltechnieken.

Gedurende zijn 20-jarige carrière heeft hij in Nederland, Duitsland en Ierland succesvolle praktijken opgebouwd en zijn specialistische kennis doorgegeven aan andere chiropractoren.

Kom kennismaken!

Nek- en rugpijn behandelen met chiropractie afbeelding 1

De oorzaak van nek- en rugpijn aanpakken bij Chiropractie XL

De chiropractor van Chiropractie XL is opgeleid om patiënten met nek- en rugklachten optimaal te kunnen ondersteunen.  Door middel van verschillende behandeltechnieken die de ruimte tussen de wervelschijven vergroten en de wervelkolom weer goed in balans brengen, worden de klachten verlicht met als doel samen te werken naar een duurzaam resultaat.

Naast de behandelingen geven wij ook adviezen op maat m.b.t. preventieve zorg om eventuele toekomstige klachten te voorkomen.

Nek- en/of rugpijn behandelen?

Plan jouw consult!